Coconut + Chocolate

IMG_6667.jpg

Yessss, my fave combination; chocolate and coconut ❤ .

IMG_6655

This is what you need: 

4 eggs

250 grams grated coconut

100 grams of sugar

70 grams dark chocolate (72%)

What to do:

Put on the oven at 170ºc.

Split the 4 eggs and just use the egg white, put that into a big bowl.

Put the grated coconut and sugar in the bowl by the egg white.

Mix everything or knead it with your hands into a cohesive mixture.

Make uneven hills and put it in the oven for 20 minutes.

When they’re ready let them cool down and put the chocolate into a bowl and melt it “au bain marie“.

When it’s melted sprankel it over the coconut macaroons, bon appetit!

[A variation tip: Put some bits of chocolate into the macaroon before it goes into the oven! That’s really nice.]

IMG_6661

Dit is wat je nodig hebt:

4 eieren

250 grams cocos

100 gram suiker

70 gram pure chocola (72%)

Zo maak je het:

Zet de oven aan op 170ºc.

Split de 4 eieren en gebruik alleen het eiwit, stop het in een grote kom.

Voeg de cocos en suiker toe en meng of kneed het met je handen tot een geheel.

Maak ongelijke heuveltjes en stop de macronen in de oven voor 20 minuten.

Als de macronen klaar zijn laat ze dan afkoelen en smelt ondertussen de chocolade “au bain marie“.

Zodra de chocolade is gesmolten sprankel het dan over de macronen, smakelijk eten!

[Variatie tip: Stop er een stukje chocola in voordat de macronen in de oven gaan, voor een hard van chocolade. Zeker om aan te raden, was verrukkelijk!]
IMG_6657

Advertisements

Give a reaction: / Geef een reactie:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s